Over Evoluent

Handshake-greep

Evoluent is de uitvinder van de ‘handshake-greep’. In 2002 kwam de eerste Evoluent Verticale muis op de markt. Steeds weer verbeteringen aan het design hebben nu tot de 4e generatie Evoluent Verticale muis geleid.
De verticale muizen van Evoluent staan bekend om hun ergonomische ontwerp, de eenvoud in het gebruik, de hoge kwaliteit (u krijgt 2 jaar garantie!) en het prachtige design.

 

Waarom een verticale muis?

Een verticale muis van Evoluent zorgt, naast het verlagen van de spierspanning, tot een verhoogd comfortgevoel en een goede controle over de muisbewegingen. Door de verticale positie worden de onderarm en de pols in een neutrale en ontspannen houding geplaatst. De duim rust in een natuurlijke houding in de speciale inkeping daarvoor.
De spierspanning in de onderarm en pols vermindert en klachten in de schouders, arm of pols kunnen zo verbeteren of, nog beter: voorkomen worden. 
De Evoluent Verticale muis dient binnen de comfortzone van het lichaam gebruikt te worden om het hoogst haalbare resultaat te behalen.

Evoluent verticale ergonomische muis en de handshake greepEvoluent verticale muis detail van de handshake greepEvoluent twee duimknoppen voor extra functionaliteitEvoluent indicator variabele cursorsnelheidEvoluent cursorsnelheid eenvoudig regelenEvoluent verticale ergonomische muis logo

Evoluent handshake greep voorkomt krommingen van de pols 

Werken binnen de comfort zone, binnen de breedte van het lichaam 

De muizen van Evoluent lijken op de traditionele muis, alleen dan een kwart slag gedraaid. De knoppen worden door dezelfde vingers bediend. De gewenningstijd voor het gebruik van deze muis is dan ook zeer kort.
De muizen hebben standaard twee duimknoppen voor extra functionaliteit via de meegeleverde driver.

 

Welke maat?

De Evoluent Verticale muizen zijn voor rechtshandigen verkrijgbaar in 2 verschillende maten (Small en Medium / Large), in wired en wireless uitvoering. Voor linkshandigen is de Verticale muis verkrijgbaar in de maat Medium / Large, uitgevoerd met draad.
De maat Medium / Large is bedoeld voor handen met een lengte tot 178 mm (van ringvingertop tot aan het eerste kneepje tussen hand en pols) en met een breedte vanaf 8,8 cm.
Small is de beste keuze voor handen met een maat tot 178 mm en breedte tot 8,8 cm. Hoe u op de juiste manier uw hand opmeet, ziet u op de afbeelding. Bij onze dealer Ergo2go BV kunt u terecht voor meer informatie m.b.t de keuze van een ergonomische muis.

evoluent handmeten