OVER EVOLUENT

OVER EVOLUENT


In 2002 kwam Evoluent als eerste producent met de verticale muis op de markt. Steeds weer nieuwe inzichten en verbeteringen hebben nu al tot de 4e generatie Evoluent verticale muis geleidt. De verticale muizen van Evoluent staan bekend voor hun ergonomische ontwerp. Maar daarnaast worden ze geprezen om de eenvoud in gebruik en het prachtige design.
U zou geen twee jaar garantie krijgen als Evoluent niet zo zeker was van de kwaliteit die ze elke keer weer leveren!

 

Wat is de ‘handshake-greep’?

De muizen van Evoluent lijken op de traditionele muis, alleen dan een kwart slag gedraaid. De knoppen worden door dezelfde vingers bediend als bij de gewone muis. Hierdoor voelt deze verticale muis ook zo natuurlijk aan en is de gewenningstijd zeer kort.

Evoluent is de uitvinder van de zogenaamde ‘handshake-greep’. Door de vorm van de muis, wordt uw onderarm en pols in een neutrale en natuurlijke houding geplaatst. De duim rust in een speciale inkeping.


Ontwikkeling van de verticale muisHet eerste prototype van de Evoluent verticale  muis uit 1994

Eerste prototype van de verticale muis uit 1994


In 2001 brachten de ontwikkelaars van de verticale muis zelf hun product op de markt vanwege hun heilige geloof in de kwaliteit van Evoluent..

In 2001 kwam de eerste versie van de Evoluent vertikale muis op de markt.

In 1994 ontwikkelde Jack Lo een muis voor zichzelf omdat hij last van kreeg bij het gebruik van een conventionele muis.

Nadat er in eerste instantie geen interesse voor was, besloten de ontwikkelaars de muis in 2001 zelf op de markt te brengen.

Het enthousiasme om de verticale muis steeg gestaag en in 2004 werd de Evoluent 2 geïntroduceerd. Sindsdien heeft Evoluent een toonaangevend plaats ingenomen op het gebied van ergonomische muizen.

Jack Lo houdt zich tot op de dag van vandaag nog steeds bezig met de verdere ontwikkeling van de Evoluent muizen. Zijn missie is om zo veel mogelijk mensen met RSI klachten hier vanaf te helpen en ervoor te zorgen dat zo min mogelijk klachten ontstaan. Hij blijft ervoor vechten om zijn muizen van de hoogste kwaliteit te laten zijn. Zo onderscheidt de Evoluent verticale muis zich van de overige merken die hetzelfde idee proberen neer te zetten.